Wie ben ik

Ik ben Jose van de Kerkhof, de drijvende kracht achter Kompas. Mijn jarenlange ervaring op het terrein mens & arbeid staat garant voor een doelgerichte en ondersteunende aanpak.

Naast mijn werk als adviseur beroepskeuze, loopbaan en selectie houd ik mij bezig met het coachen en trainen van diverse groepen mensen ( werkenden, re-integratie- kandidaten, herintreders, (langdurig) werklozen, scholieren en studenten).

Mijn loopbaan ben ik begonnen als beroepskeuze-adviseur en naast het begeleiden van scholieren/ studenten en volwassenen in het keuzeproces voor studie en/of beroep heb ik mijn werkgebied en expertise verder verbreed.

Als re-integratiecoach heb ik veel mensen naar werk begeleid. Extra en specifieke kennis en ervaring heb ik ontwikkeld voor de leeftijdsgroep 40 en 50 plussers, die met behulp van een speciale methodiek begeleid worden naar werk.

Verder begeleid ik zieke werknemers met behulp van een revitaliseringprogramma zodat deze weer snel actief in het arbeidsproces terug zijn. Als casemanager ondersteun ik de werkgever of HR-medewerker.

Als mediator ben ik vooral gespecialiseerd in bemiddeling bij (dreigende) arbeidsconflicten.

Mijn maatschappelijke betrokkenheid heb ik concreet omgezet in een actieve bestuursfunctie bij de Stichting Register BKA en als lid van de Raad van Toezicht van RSG Lingecollege in Tiel.

De bedrijfsfilosofie

Met passie voor het vak en jarenlange ervaring biedt Kompas u richting, inzicht en een passend advies.

Heeft u nog vragen?
Neem contact op!

Werkzaam in:
Tiel, Tilburg, Utrecht
Nijmegen en Den Bosch

Geregistreerd adviesbureau:

Waar staat Register BKA voor?

• Registratie van gekwalificeerde beroepkeuze- en loopbaanprofessionals

• Bevordering van de kwaliteit en integriteit

• Communicatie met werkveld en gebruikersmarkt