Coaching
U herkent het waarschijnlijk wel verhoogde werkdruk, regelmatige reorganisaties en functiewijzigingen zijn op de huidige arbeidsmarkt ingeburgerde begrippen geworden. Naast de normale functie-eisen wordt er van u een flexibele houding en het nodige uithoudingsvermogen gevraagd.

Effectief en met plezier werken, het beste uit jezelf halen zijn voorwaarden voor een gezond werkklimaat. Stilstaan bij en inzicht in de specifieke en persoonlijke werkstijl biedt een basis om de regie over functioneren (terug) te krijgen en om doelbewust en enthousiast te kunnen werken en te relativeren. Samen met Kompas ontwikkeld u dit (vernieuwde) inzicht zodat u uw frustratie en ongenoegen niet enkel meer in de wandelgangen en op feestjes hoeft te uiten.

Waarom coaching?
Coaching helpt en ondersteunt bij het verkrijgen van inzicht in persoonlijk functioneren en communiceren. Door het proces van herkenning, oefening en reflectie krijg je weer inzicht en grip op je verbeter- en ontwikkelingspunten.

Hoe gaat een coachingtraject te werk?
Aan de hand van gesprekken, vragenlijsten en concrete opdrachten wordt een (coachings) plan uitgewerkt en geoefend. De actuele omstandigheden worden in kaart gebracht en in relatie gebracht met de persoonlijk kwaliteiten en beleving.

 • Intakegesprek: kennismaking, analyse coachingsvraag
 • Opstellen coachingsplan
 • Coachingsbijeenkomsten
 • Evaluatie en afronding

Kompas levert maatwerk en past het coachingsproces en methodiek aan op uw persoonlijke situatie. In een veilige en persoonlijke omgeving werkt u samen met Kompas naar inzicht en verbetering

  

Training
Ieder dag gebeurt er iets nieuws en leer ik van anderen en alle indrukken die ik op doe. Al deze ervaringen wil ik graag met een professional delen en om goed te kunnen (blijven) functioneren wil ik inzicht en ervaring en patronen herkennen. Beweging in het denken en inzicht zijn de basiselementen voor een enthousiaste en flexibele werkhouding. Kompas ondersteunt hier graag praktisch en doelgericht in.

Waarom trainingen?
Trainingen zijn haast een noodzakelijke ondersteuning om goed te functioneren en voor persoonlijke ontwikkeling Trainingen houden scherp actueel en zijn inspirerend en stimulerend.
Een trainingsprogramma ondersteunt ook het personeels- en organisatiebeleid in de organisatie.

Hoe ziet een trainingstraject eruit?
Trainingen zijn geen ingewikkelde opleidingen met vooropleidingseisen en examens. Praktische oefeningen onderbouwt met theorie gericht op het verkrijgen van kennis en ervaring. In groepen van gemiddeld 8 personen wordt een combinatie van theorie en praktijk in oefeningen en opdrachten uitgevoerd. Het onderwerp bepaalt de samenstelling, duur en groepsgrootte van de training.

Welke trainingen worden er gegeven:

 • Loopbaanoriëntatie
 • Sollicitatievaardigheden
 • Stresshantering
 • Effectief handelen
 • Conflicthantering
 • Communicatievaardigheden
 • Kernkwaliteiten en functiecompetenties

Kompas biedt de trainingen ook individueel aan. De ervaring heeft geleerd dat in een 1 op 1 situatie de leerbereidheid en het effect van leren groot is. Door maatwerk te leveren kan snel en gericht gewerkt worden aan verbetering van het functioneren.

De bedrijfsfilosofie

Met passie voor het vak en jarenlange ervaring biedt Kompas u richting, inzicht en een passend advies.

Heeft u nog vragen?
Neem contact op!

Werkzaam in:
Tiel, Tilburg, Utrecht
Nijmegen en Den Bosch

Geregistreerd adviesbureau:

Waar staat Register BKA voor?

• Registratie van gekwalificeerde beroepkeuze- en loopbaanprofessionals

• Bevordering van de kwaliteit en integriteit

• Communicatie met werkveld en gebruikersmarkt